(ВІДЕО) Під Києвом правоохоронці вилучили контрафакту на 34 мільйони гривень

НАЗАД
23 лютого 2024 12:03

В ході відпрацювання оперативної інформації Держприкордонслужби України щодо незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон, правоохоронці провела заходи з пошуку місць накопичення контрафактної продукції, частина з якої в подальшому готувалась для транспортування за межі України.

Спільна група провела санкціоновані обшуки та, як результат, виявила на території промислової зони в одному з районів Київщини контрафактних тютюнових виробів без марок акцизного податку у кількості 1357 ящиків (424 тисячі пачок).

Сигарети знаходились у рефрижераторі вантажного транспортного засобу, замасковані палетами з пустими банками, готові до транспортування та подальшого збуту в країнах Євросоюзу.

Загальна вартість виявленого та вилученого контрафактного товару оцінюється у майже 34 мільйони гривень.

Нагадаємо, 7 лютого в пункті пропуску «Красноїльськ» у Чернівецькій в автоцистерні, яка прямувала до Румунії, прикордонники виявили одну із таких партій у кількості 65 тисяч пачок сигарет вартістю 4,5 мільйона гривень, а через два дні в цьому ж пункті пропуску ще понад 165 тисяч пачок без марок акцизного податку на загальну суму близько 12 мільйонів гривень. Крім того, 14 лютого на Закарпатті спільна група виявила також у цистерні 259 ящиків підакцизних товарів на суму більше ніж 3,2 мільйони гривень, які були вже підготовлені для транспортування до країн Євросоюзу.

Заходи проводилися за участю детективів ТУ БЕБ у Чернівецькій області, оперативників Держприкордонслужби України, співробітників СБУ, за силової підтримки спецпризначенців «ДОЗОР» та під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси